„Абсурдни времена“ – един спектакъл за любовта и още нещо….

18 май 2017

„Абсурдни времена“ е един спектакъл за любовта. Той е базиран върху едноименната стихосбирка на поетите Маргарита Петкова и Добромир Банев.

TON_5830

Брилянтното изпълнение е на Нона Йотова и Петър Антонов. Двамата представят своята камерна версия за този поетичен прочит на най-великото чувство, което ни кара да се замисляме защо понякога то се превръща в абсурд.

TON_5813

С темата за любовта се занимава почти цялата художествена литература от хилядолетия насам. Интересна е симбиозата между двамата автори на книгата – поетите Маргарита Петкова и Добромир Банев.

TON_5814

Стихотворенията и на двамата са излети сякаш на един дъх и макар да са свое0бразен диалог, всяко едно от тях има и самостоятелна стойност.  И макар да имат своеобразно драматургично развитие, те не са пиеса. И въпреки това се превръщат в такава – успехът на премиерата на спектакъла  го доказа по красноречив начин. 

TON_5818

Нона Йотова и Петър Антонов изиграват блестящо ролите си. В стихотворния диалог между нея и него може да се разпознае всеки от нас. Представлението е модерно, различно и динамично. То завладява още от първия миг и времето лети неусетно.

TON_5837

На 15.05.2017 година в София Лайф клуб се състоя премиерата на спектакъла по едноименната книга на Маргарита Петкова и Добромир Банев – ,, Абсурдни времена „. In LIFE беше единствената медия поканена да отрази това изключително събитие в културния афиш на София. Станете и вие част от тази невероятна пиеса. Заслужава си…

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
фотограф: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)