Автобиография

Автобиография на Брус Дикинсън излиза през февруари

28 януари 2018

В началото на месец февруари ще излизе автобиографичната книга на Брус Дикинсън, публикувана от издателство „Сиела”. Заглавието е „Автобиография. За какво служи този бутон”. Книгата излиза с твърди корици и с външния вид на корицата, с която излиза и на английски език. Включва 392 страници. В момента е на първо място в категория рок и хеви метъл музикални биографии, посочват от издателство „Сиела”.

В биографичната си книга Брус Дикинсън говори за детството си, за годините с Iron Maiden, концертите и разделите, за своята страст към фехтовката и към авиацията, за борбата си с рака и за редицата случаи, в които едва не е загубил живота си.

Брус Дикинсън с английското издание на автобиографията си, публикувана през 2017 г. Снимка: facebook.com/ironmaiden

Брус Дикинсън с английското издание на автобиографията си, публикувана през 2017 г.
Снимка: facebook.com/ironmaiden

За книгата от издателите:

Смели, честни, интелигентни и много забавни, мемоарите на Брус Дикинсън предлагат на феновете един прозорец към неговия личен живот, към неговото сърце.

В своята книга вокалистът на Iron Maiden говори за трудното си детство и сблъсъците с британската образователна система и насилието в нея, за своите планове да стане военен, за страстта си към фехтовката, авиацията, бирата, ужасите, писането, киното и, разбира се, хеви метъла. Брус Дикинсън разказва за понякога трудните си отношения с бандата, за сблъсъците на огромни егота в света на рока и метъла, за раздялата му с Maiden и завръщането му при тях, за създаването на култови хитове като The Number of the Beast, а също и за многобройните случаи, в които е рискувал живота си – в авиационни инциденти, заради странни прищевки и дори заради желанието му да изнесе концерт в Сараево по време на бойни действия.

Автобиографията на Брус Дикинсън е много лична, откровена и с едно блестящо и типично британско чувство за хумор потапя читателя в света на хеви метъла.

Вижте още: Anthrax и Tremonti на HILLS OF ROCK 2018

публикацията подготви: Силвия Аризанова

снимка: Детайл от корицата на книгата „Автобиография. За какво служи този бутон” от Брус Дикинсън (Сиела, 2018)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)