Агнешки котлети

Агнешки котлети на скара по испански

13 април 2015

Необходими продукти:
10 агнешки котлетчета
2 с. л. червен винен оцет
2 с. л. зехтин
2 ч. л. розмарин (ситно нарязан)
1 ч. л. захар
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Зехтинът и оцетът се смесват и котлетите се намазват с получената смес. В купичка се смесват захарта, розмаринът, сол и пипер и се разбъркват добре. Котлетите се натриват с получената смес и се слагат да се пекат на предварително загрят грил. По време на печенето се обръщат до получаване на желаната степен на изпичане. Сервират се горещи, като се подправят допълнително със сол и пипер ако е необходимо. Към тях добавете гарнитура по избор.

снимка: youtube.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)