ladygaga

Адел и Лейди Гага ще оценяват на следващите Оскари

12 юли 2019

Най-престижните отличия в света на киното почти всяка година са съпътствани от редица скандали, като най-често на критика е подлаган именно изборът на журито. Дали ни харесва или не обаче, единствено членовете на Американската киноакадемия решават това, а през тази година те ще увеличат с 842 имена. Те ще са от от 59 държави, като половината от горепосочената цифра ще са жени, а 30% – цветнокожи.

Е, за това колко свободомислещи са зад Океана се „убедихме“ с поне дузина филми в последните години, но пък нас повече ни вълнува, че сред новите имена има и някои доста любопитно. Така например, в журито влиза скандалната певица Лейди Гага, която (изненадващо за мнозина) се оказа и страхотна актриса – признание, увековечено и с първия й Оскар (макар и за хита Shallow).

adele

Сред останалите музикални величия са и Адел (също с Оскар), Ани Ленъкс и Марк Ронсън. От актьорите също можем да отсеем познати имена, които ще допълнят списъка. В него са Александър Скарсгаард, Деймиън Луис, Наташа Макелоун и новият „Спайдърмен“ Том Холанд, както и френската кино легенда Жан-Луи Трентинян.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)