Азис

Азис стартира свое токшоу във фейсбук, Благо и Златка – първите гости

19 март 2019

Кралят на поп-фолка Азис стартира свое ново токшоу, а аудиторията му са потребителите на социалните мрежи. В лайв видео певецът обяви актуалното си начинание, като „епизодите“ ще бъдат излъчвани именно във Фейсбук. Той е категоричен, че освен известни личности, негови гости ще бъдат и обикновени хора, стига да имат „интересни истории за разказване“.

Първите, които изпълнителят на „Мотел“ засипа с въпроси пред камерата си, са плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев.
Двойката поясни, че вече не иска да дава интервюта, но участва в токшоуто заради приятелските си отношения с фолк идола. По време на разговора между тримата стана ясно, че Златка крие голяма фобия.

„Моята фобия са мишките, от това най-много ме е страх. Ако питаш кой хвърля боклука – той, само и само да не видя нещо такова“, заяви русокосата изкусителка. Това обаче тя пазила в тайна, тъй като не искала да се използва срещу нея в риалити предаванията. Сега обаче е била „навсякъде и няма къде да ходи“ и затова си признава. Що се отнася до останалите домашни задължения – всички те падали върху крехките плещи на Златка.

Благо Георгиев и Златка Райкова

Райкова и Благо разказаха, че все още са неразделни и дори се ревнуват.

„Преди да срещна него мислих, че ревността е за слабите хора, че някой те превъзхожда, за мен е била унижение. Не съм искала в живота ми да нахлуват такива мисли. Сега с Благо изпитвам тези чувства.“, заяви плеймейтката преквалифицирала се в дизайнер.

„Самата дума ревност не е хубава. Според мен ако обичаш, няма как да не ревнуваш“, допълни и Благо. Терен за токшоуто даде наргиле барът, който спортистът наскоро отвори в столицата и по всяка вероятност следващият епизод ще се снима на друга локация. Над 40 хиляди потребители на социалната мрежа пък си пуснаха беседата между Азис, Златка и Благой само за няколко часа време. Те имаха право да задават в коментарите свои въпроси, които поп-фолк певецът да предаде на една от най-обсъжданите светски двойки у нас, пише „Монитор“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)