madonna-rochester-hills-maire-lettre-clash

„Аз просто не искам да се върна в Рочестър Хилс!“

18 март 2015

Мадона продължава да шокира публиката и подклажда нови и нови скандали. Преди ден 56-годишната певица бе гост на радио шоуто на Хауърд Стърн, където се изказа изключително рязко по повод родния си град.

Водещият попита звездата, защо тя никога не се е появявала на сцена в Рочестър Хилс след преместването си в Ню Йорк.

„Били ли сте някога в Рочестър Хилс, Мичиган? Не ми е мястото сред примитивни и провинциални хора. Аз просто не искам да се върна.”, Каза Мадж.

Това изявление бе негативно прието от жителите на 80-хиляднияград. Днес в мрежата, дори се появи открито писмо от кмета на Рочестър Хилс -Браян Барнет, в което той подчерта, че тези думи са обида.

150317112508-bts-rochester-hills-mayor-responds-to-madonna-00002411-exlarge-169

„Честно казано, аз не знам какво ви е довело до това становище, но искам да ви уверя, че нашата общност не е примитивна или тесногръда. Ние проектираме и произвеждаме повече роботи, отколкото всеки друг град в Северна Америка, и нашите граждани и фирми са регистрирали 900 патента за последните три години. Такова постижение не е съвсем типично за „първобитните хора”, се казва в писмото.

Барнет също поиска Мадона да покаже уважение към града и неговите хора, и покани певицата да посети родното място.

„Ние уважаваме вашите постижения. Уважавайте ни и вие! Аз ви каня в Рочестър Хилс, за да видите кои сме и в какво вярваме.”

 

Текст: Пепа Попова

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)