2060216iris_4

Айрис Апфел и Тони Гран в кампания на Aigner

04 юни 2016

Айрис Апфел твърдо стои на своето: на модата са подвластни всички възрасти! Тя е на 94 – дизайнер, колекционер и основател на една от най-престижните компании в света за производство на тъкани Old World Weavers и едновременно с това е призната за икона на стила.

Айрис смело смесва висша мода с находки от пазарите втора ръка, както и аксесоари, донесени от различни пътувания, и със своя стил вдъхновява модните фенове по цял ​​свят. След като през 2005 г. представи своите собствени модни съкровища в Музея на Института по костюмите в Ню Йорк, днес тя стана лице на новата рекламна кампания на немската марка Aigner, известна със своите кожени изделия, линия часовници и парфюми. Айрис определено е в крак с времето и споделя снимките от промо-проекта в Instagram.

Това, между другото, не е първият й рекламен опит. Айрис е била лице на козметичната компания MAC Cosmetics, заедно с Карли Клос е рекламирала марката Kate Spade и се е изявявала като посланик на австралийската марка Blue Illusion. Този път, компания й прави супермоделът Тони Гарн.

2060216iris_1

2060216iris_7

2060216iris_2

2060216iris_5

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)