Аксел Харди - безшевна колекция She

Аксел Харди представя изцяло безшевна колекция с 0 % отпадък

07 декември 2019

Носителката на „Златна игла“ за модна иновация – дизайнерката Аксел Харди – ще представи колекция „Тя“ (SHE) – замислена и създадена специално за ревю-спектакъла „БГ модна икона 2019“. Колекцията е посветена на модерната и харизматична в своята сила жена-икона в модата и други сфери от живота.

Аксел Харди - безшевна колекция She

Облеклата са изцяло безшевни – изработени от правоъгълни детайли, свързани със шнурове. Правоъгълните форми подчертават женствените извивки на тялото и са фино изплетени от прежда – микс от дървесна вискоза и вълна. Цветовете на облеклата са наситени охра, ръжда, бордо, скалисто сиво, до ламирано черно и бронз.

Всички дрехи в колекцията са изработени лично от дизайнерката, която споделя: „Бях провокирана от въпрос на наша журналистка „Възможно ли е производство с нулев отпадък?“, тогава отговорих, че е невъзможно. Но въпросът продължи да ме занимава и открих този начин за безшевно създаване на облекла от бързоразградима материя с 0 % отпадък“.

Аксел Харди - безшевна колекция She

Всеки аутфит в колекция „Тя“ може да се трансформира и носи от официален до кежуъл стил в зависимост от съчетанията. Една и съща дреха се комбинира с клин, боди и кубинки през деня, а за вечерта – с дантелена подплата, официални обувки и аксесоари.

Подходящо допълнение към всяко от предложенията в колекцията може да бъде намерено в линията дамски палта, които дизайнерката създава за първи път.

Аксел Харди - безшевна колекция She

Аксел Харди представя жената красива и женствена, която изразява себе си с независим и силен дух: „Тя“ – жената, силата, красотата, „Тя“ – женствеността, харизмата, любовта, „Тя“ – независимата, „Тя“ – самата себе си!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)