Аксесоарите в дома – без тях просто не можем

16 юли 2016

Аксесоарите в дома са задължителен елемент от всяка интериорна композиция – без тях просто не можем. Освен чисто утилитарна функция те имат и естетическо значение в оформлението на жилището. Експериментите са позволени – разгърнете фантазията си и проявете въображение.

ARCHITEKTUREN MAGAZIN - AKSESOARITE V DOMA STOP 02

Имайте предвид, че аксесоарите са сравнително динамичен елемент, който може да бъде лесно и бързо подменян в зависимост от настроението и желанието ви. Много е важно да не прекалявате с тях, защото мярката във всичко е много важна. Мащабът на декоративните елементи също не е за пренебрегване.
На малка масичка не е добре да поставяте твърде големи предмети и обратно – на голяма маса не стоят твърде малки акценти. По отношение на стилистиката може да се търси хармония или пълен контраст. В класически интериор добре седят модерни акценти, както и в авангардна обстановка красиво стоят класиките. Много  са идеите, които могат да ви хрумнат от ъсстояния, пътувания, емоции.
И всеки един от тях ще е Вашият! защото сте го побувствали и изживяли. Освен това, на нас често ни се иска сами да се справим със всичко, но трябва да се примирим, че това е почти невъзможно. както се казва: „има хляб за всекиго!“. Да. Дизайнерите ще се справят.Ако срещате затруднение, няма нищо лошо в това да се консултирате с професионален дизайнер.

ARCHITEKTUREN MAGAZIN - AKSESOARITE V DOMA STOP 04

репортер: Ася Георгиева
оператор: Мартин Илков
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)