Cannes-Red-Carpet-Best-Dressed-2017-Day-10-ss06

Актрисата Борислава Стратиева влезе в списъка на най-добре облечените знаменитости на Vanity Fair

29 май 2017

След като българският участник във фестивалната програма в Кан – филмът Посоки“ на Стефан Командарев беше забелязан и оценен високо, можем да се поздравим с още един, макар и не филмов, а моден успех.

Още по темата: Стефан Командарев успя в Кан

Борислава Стратиева и Ирини Жамбонас в Кан / снимка: elpais.com

Борислава Стратиева и Ирини Жамбонас в Кан / снимка: elpais.com

Младата актриса Борислава Стратиева, която участва в българската лента, представена там, бе забелязана от редакторите на списанието Vanity Fair и беше включена в техния списък на най-добре облечените знаменитости на червения килим във френския град. На снимката тя е с тоалет на дизайнерката Вяра Лазарова, която е собственик на FEDE fashion studio. Специално за In Life Борислава заяви следното:

„Благодарности към дизайнерката. Всички тоалети, с които бях са нейни. По всяка вероятност за предстоящия фестивал в Монте Карло, къде ще присъствам с един американски сериал, отново ще бъда с тоалети на Вяра!“

Ето какво сподели и Вяра Лазарова:

„Много съм щастлива, че съм част от този звезден момент в живота на една прекрасна българска актриса като Борислава Стратиева. Още на първата ни среща бях впечатлена от нейното излъчване и усещане за стил. Избрахме заедно прекрасния тоалет, с който да се появи в Кан на премиерата на филма на Стефан Командарев „Посоки“ и всичко се получи много естествено и леко“.

снимка: vanityfair.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)