Акцентите в дома

12 декември 2016

Изборът на акценти за интериора съвсем не е лесна задача. В повечето случай всичко зависи от индивидуалния вкус, но има и правила, с които е добре да се съобразявате.
Без декоративните елементи просто не можем. Липсата им създава усещане за празнота и незавършеност. От друга страна когато прекалим с тях отново не е добре, защото интериорната композиция се претрупва. Това в много от случаите натоварва и създава безпорядък.

Отделните декоративни акценти могат да бъдат поставени в група или поединично, така че не само да красят, но и да ни служат. Те имат както декоративна функция, така и утилитарно значение. Стилово могат да бъдат свързани с интериора, но могат да бъдат и чудесен негов контрапункт.

Пазарът предлага огромно разнообразие от декоративни акценти. Не прибързвайте с техния избор. В крайна сметка това е последния щрих от архитектурното оформление. Оставете избора на акценти и аксесоари за накрая, когато вече сте прецизирали целия интериор и сте избрали мебелите, осветлението и текстила.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)