EMIL1855

Албена Александрова и „Рошавата гарга“ за Балканска седмица на модата. Ден Първи! ВОДА…

15 май 2016

Стартът на първото издание на “Балканска седмица на модата” на 11 май, сряда, бе даден с грандиозен ревю-спектакъл. Под надслов “Четирите стихии – Вода, Земя, Въздух и Огън”, които всъщност изграждат целия Всемир и символизират “обединението”, “Балканска седмица на модата” събра цветните и различни в културно и етническо отношение народи и ги подчини на нейно величество МОДАТА.

EMIL1822

Първата вечер премина под стихията на ВОДАТА, започваща като дъжд в планината, приток към реките и потоците и вливаща се в океана…

EMIL1816

Честта да открие “Балканска седмица на модата” имаше Албена Александрова с добре познатия бран “Рошавата гарга”.

EMIL1810

EMIL1797

Още щом погледнеш към безкрая на водната шир пред теб се отворя онази гледка, която никога не се забравя - хоризонтът – и си готов да съзерцаваш, да получаваш и твориш… Колекции, изпълнени с джаз, омайващ ром и целувки от мокрото нощно небе, избродирано с безброй звезди. Облеклата на Рошавата гарга са авантюристични, по „Александровски”!“, изрази в поезия дизайнерския си размах примата на модния подиум.

EMIL1846

EMIL1862

Почитателите на революционните модни решения видяха в новата колекция на Албена африкански мотиви, флорални закачки и огнено червено, които си партнираха на леко поклащащите се секси движения в ритъма на Боса нова. В допълнение видяхме веещи се рокли, нежно сгушени в романтични шифони, палави рюшове и много екзотика.

In LIFE TV – Генерален медиен партньор на събитието. Гледайте и  филма ни от Ден първи!
Вижте повече кадри на страницата ни във Facebook!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)