Александра Петканова

Александра Петканова се снима гола в деветия месец

01 януари 2019

Александра Петканова отбеляза навлизането си в деветия месец от бременността със стилен кадър. Моделът се е снимала само по дънки с кръстосани пред гърдите ръце. Кадърът е умишлено състарен, а тя е съсредоточила поглед право в обектива. Към кадъра Алекс е написала на английски: „Здравей, 9-и месец…“

Александра обяви, че е бременна в началото на август и оттогава семейството не спира да публикува снимки, на които личи прогреса на бременността й. През септември семейство Петканови обявиха по забавен и интересен начин пола на бебето.

Александра Петканова

Двойката публикува видео в социалните мрежи, в което позира пред приятна аранжировка от розови и сини балони, и надписи на английски „момиче“ и „момче“. В клипа Алекс държеше голям черен балон. Дани спука балона, а от него излизоха цветни конфети в синьо, с което семейството показа, че ще се увеличи с още един член – момче.

В края на миналата година Александра се озова в къщата на VIP Brother в компанията на бившия си, с когото преди това се разделиха след бурен секс скандал. В рамките на формата те успяха да изгладят отношенията си и в края на октомври дори вдигнаха сватба в къщата. Зрителите на риалитито смятаха, че това е театър, на който двамата са се съгласили заради пари. След излизането си от къщата обаче двойката заживя заедно като истинско семейство и новината, че са в очакване на първото си дете не закъсня/Dir.BG.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)