Александър Сано, Луиза Григорова и Яна Маринова са „Диви и щастливи“ (Трейлър)

21 ноември 2018

На преден план се задава най-новото предложение в родното кино – романтичната комедия „Диви и щастливи“. Зад нейната реализация стои добре познато име, режисьорът Мартин Макариев, който освен с работата си, нашумя и покрай брака си с Луиза Григорова.

Диви и щастливи

Е, вероятно затова не сме изненадани и, че една от главните роли в лентата е поверена именно на нея, в компанията на Александър Сано, Яна Маринова, Дария Симеонова, Димо Алексиев и със специалното участие на швейцарския актьор Базил Ейденбенц, натрупал популярност с участието в британската драма „Виктория“.

Продукцията е заснета в морската столица Варна, като нейн сценарист е отново Борислав Захариев, стоящ и зад предишния проект на Макариев – „Привличане“.

Диви и щастливи

Жанрът е труден за определяне, тъй като е смесица от екшън сцени с най-различни каскади, любов, драма и май най-точното определение идва именно от заглавието – „Диви и щастливи“. За какво става дума, може да видите от прикачения трейлър, a ние чакаме и официалната дата, от която ще може да гледаме комедията на голям екран.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)