Александър Сано и Нели Атанасова

Александър Сано: Нели е любовта на живота ми на 1000%

17 юни 2017

Близо десет години след запознанството си, Александър Сано и Нели Атанасова са по-влюбени отвсякога. Признанието направи самият певец и актьор, който дори определи половинката си като „Любовта на моя живот на 1000%“.

„Двамата се запознахме на служебно ангажиментче, водехме заключителен кръг на едно реалити шоу. На шега режисьорът ни каза, че трябва да прекарваме повече време заедно и в един момент не само, че го изпълнихме, но и направо прекалихме с това. Сега спокойно мога да кажа, че Нели е на 100% любовта на живота ми“, пошегува се „Среброто“ пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Александър Сано и Нели Атанасова на корицата на Esquire.

Александър Сано и Нели Атанасова на корицата на Esquire.

Една седмица трябваше да замина за професионален ангажимент в чужбина и й обещах да си пишем. За 7 дни написахме над 700 смс-а. Когато се върнах й отидох на гости и така и не си тръгнах. Няколко месеца по-късно чакахме дете. Обожавам Нели, тя не е човек, а направо богиня, дори не помня да сме се и карали в последно време“, допълва звездата от „Под прикритие“ и Братя Мангасариян. Двойката узакони връзката си през 2014 година, като имат и една дъщеря – Ава, на 7 години.

За професионалните ангажименти, Сано е категоричен, че продава услугите си само на висока цена, защото знае стойността си. „С арменски корени съм и имам специално отношение към парите, а и те към мен. Уважавай ги, за да те уважават и те“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)