Александър Сано ще бори мафията в сръбския крими сериал „Южен вятър“

11 август 2019

Родната звезда Александър Сано като че ли става все по-котирано име на международния пазар. След като заедно с младия модел Боряна Маноилова бяха част от каста на един от най-популярните италиански сериали, криминалния „Гомор“, сега актьорът и изпълнител работи по нов чуждестранен сериен продукт.

Това е сръбската поредица „Южен Вятър“, която е продължение на едноименния филм на режисьора Милош Аврамович. Снимките на тв сагата вече стартираха в столицата Белград, като ще продължат до края на месец август.

Александър Сано и Боряна Маноилова на премиерата на Гомор

Александър Сано и Боряна Маноилова на премиерата на „Гомор“.

Иначе пълнометражната крими драма дебютира на екран у нас през януари с реномето на една от най-успешните сръбски продукции в последните години. В нея участват редица известни артисти от западната ни съседка – Милош Бикович, Миодраг Радонич, Драган Белогрълич и Небойша Глоговац, а от родна страна, се изявяваха и Христо Шопов и Ивайло Захариев.

Южен Вятър

Сюжетът се завърта около две местни мафиотски фамилии, които влизат в конфликт помежду си в битка за територии. Малко след излизането си, лентата събра над 700 000 зрители по целия свят до момента и над 2 милиона евро приходи, което я поставя сред най-успешните сръбски филми за всички времена. Логично, това доведе и до продължение във вид на сериал.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)