Александра Богданска и Даниел Петканов

Алекс Петканова проговори за изневерите и призна: Заради Дани се отказах от всичко!

09 юни 2019

Нежната половинка на „лудия репортер“ и нов водещ на „България търси талант“ Алекс Петканова призна, че любовта й към него я е променила изцяло. След като преди време двамата се разделиха със скандал и цяла България стана свидетел на изневерите й, публикувани от Даниел в мрежата, двойката все пак се събра отново след съвместното си участие в реалити шоуто VIP Brother.

Александра Богданска и Дани Петканов

Сега красавицата признава, че е имало момент, в който нейн бивш приятел е слагал „света в краката й“, но сърцето й било другаде и затова избрала да последва чувствата, вместо прагматизма.

„Имах възможност за сигурност и бляскав живот. Пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си се връщах при него. Съжалявах за случилото се, защото наистина го обичах. Въпреки че той не може да ми предложи лъскав живот, осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало“, споделя манекенката в „Папараци“.

Александра Петканова

„И хубавото, и лошото се случват за една секунда. Ако нещо е силно, ако нещо е истинско, то може да се случи и за една стотна. Когато се случи онзи скандал, Александра беше последният човек, когото съм искал да виждам. Да, интересувах се от нея. Когато си бил влюбен в някого, не можеш да изтриеш всичко”, признава от своя страна Дани Петканов.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)