Ален Делон на фестивала в Кан

Ален Делон в швейцарска клиника след удар и мозъчен кръвоизлив

12 август 2019

Френската легенда Ален Делон е получил удар преди броени седмици и само намесата на лекарския екип е предотвратила най-тежкото, разкри най-големият му син Антъни.

Екранният идол на европейското кино е бил опериран в парижката болница „Питие-Салпетриер“, след което в продължение на три седмици е бил настанен в отделението по интензивна терапия. Сега той се възстановява в швейцарска клиника, като край него постоянно бдят децата му и майка им Натали.

Ален Делон с дъщеря си Анушка на фестивала в Кан.

Ален Делон с дъщеря си Анушка на фестивала в Кан.

Преди броени месеци, в тазгодишното издание на фестивала в Кан, Делон получи най-голямото отличие – „Златна палма“ за цялостно творчество, но преди това срещу решението на журито имаше редица критики, че не го заслужава заради обвинения в насилие и побой над близките си.

В крайна сметка обаче, от Кан контрираха, като заявиха твърдо, че наградата се връчва за постиженията му в киното, а личният му живот няма нищо общо с това. А макар самият актьор, който вече е на 83-годишна възраст, външно да не показваше притеснения спрямо криките, очевидно все пак не ги е приел толкова леко.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)