Алисия Викандер по стъпките на Анджелина Джоли в Tomb Raider (Трейлър)

22 септември 2017

Да тръгнеш по стъпките на име като Анджелина Джоли определено си е сериозно предизвикателство, но пък чаровната Алисия Викандер неведнъж е доказвала, че няма пречки пред големите отговорности – доказват го ролите в Ex-Machine и особено в „Момичето от Дания“, за която бе отличена и с най-ценната статуетка в света на седмото изкуство – Оскара.

Снимка: IMDB

Снимка: IMDB

В мрежата се появи дебютният трейлър на новата филмова адаптация по играта Tomb Raider, в който младата кино надежда влиза в ролята на знаменитата Лара Крофт (персонаж, на който и самата Джоли безспорно държи част от популярността си).

Сюжетът този път се развива седем години след изчезването на бащата на Лара, която е принудена да поеме семейния бизнес и да тръгне в издирването му по бреговете на Япония.

Снимка: IMDB

Снимка: IMDB

Компания на Алисия Викандер в каста правят и други познати имена, сред които Доминик Уест, Даниел Вуу и Хана Джон Камен. На режисьорския стол сяда норвежецът Роар Утауг, познат от работата си над заглавия като „Вълната“ и „Бягство“. Официалната премиерна дата на Tomb Raider е 15 март 2018 година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)