AdaliciaVEGANvert

Алиша Силвърстоун се съблече гола за PETA (18+)

22 ноември 2016

Алиша Силвърстоун позира гола за организацията за защита на животните PETA. „По-добре да съм гола, отколкото да нося вълна“, гласи рекламата с нея.

Alicia-Silverstone-Wool

40-годишната актриса е снимана в гора. Тя е в гръб, в едната ръка държи маска на овца. Алиша призовава да не се носят дрехи от вълна, защото овцете често са наранявани, когато ги стрижат. По думите й, когато животните вече не са полезни, ги убиват.

alicia-silverstone-poses-peta-healthy

Това не е първият път, в който Силвърстоун се снима гола за PETA. Преди време тя позира легнала на двора в дома си под наслов „Аз съм Алиша Силвърстоун и съм веган“.

В последните години Силвърстоун стана известна като отявлена веганка и дори издаде книга по темата – The Kind Diet. Тя поддържа и платформа, в която споделя своите тайни затова как да живеем в синхрон с природата, да се поддържаме красиви, благодарение на екологично чисти похвати, да се чувстваме здрави и спокойни. Сайтът е продължение на книгата й The Kind Diet и чрез него Алиша цели не просто да информира, но и да помага на своите почитатели и читатели. „Целта ми е да споделя всичко, което съм научила по време на пътуването си и искам всички вие също да споделяте своя опит с мен. Нека се вдъхновяваме взаимно и да си помагаме един на друг, за да живеем най-здравословния и най-благосклонен живот за всички нас!“ – разкрива тя.

Алиша Силвърстоун има и син, който носи името Беър и се роди през май 2011 г. Актрисата многократно е била критикувана за своите родителски решения като това да храни детето си само с растителни продукти, да дъвче храната му преди да му я даде и да приема собствената си плацента под формата на хапче веднага след раждането. Въпреки многото нападки, Алиша е уверена в своите решения и има в подкрепа редица аргументи: „Сигурна съм в изборите, които правя, защото съм много добре информирана и се доверявам на инстинктите си, а когато имам нужда, се обръщам към хора, които ме вдъхновяват. Останалото за мен е информационен шум!“.

Сред звездите, снимали реклами за организацията, са Пенелопе Крус, Ева Мендес, Памела Андерсън, Пинк.

снимки: peta.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)