1501099210

Алла Пугачова и Максим Галкин се венчаха след 6 години брак

19 ноември 2017

Тази събота телевизионният водещ Максим Галкин и популярната певица Алла Пугачова се венчаха по каноните на източноправославната църква. Видеозапис от церемонията бе публикуван на Instagram страницата на артиста.

„Имаме радостно събитие в  семейството! Ние се венчахме“, - е написал Галкин.

wx1080

От заснетото видео става ясно, че свидетели на събитието са били децата на венчаните- Хари и Елисавета.
Максим Галкин и Алла Пугачова започват връзка през 2001 г., а  десет години по-късно сключват и граждански брак. През 2013 г. се раждат и техните деца близначета, износени от сурогатна майка.

1511040920_6

За церемонията по венчавката Алла Борисовна бе избрала красива нежно розова рокля и воал в същия цвят, а съпругът й бе облечен в класически костюм.
За примадоната това е втора венчавка. Преди повече от 20 години тя застана пред олтара с тогаващния си съпруг Филип Киркоров.

pugacheva18112017

По каноните на източноправославната църква втора венчавка би била възможна само със специална благословия. Максим и Алла явно са получили такова съгласие преди извършване на обряда. Трета венчавка според канона би била невъзможна.

По думите на Пугачова, първата венчавака с Киркоров е била глупава и необмислена постъпка: „Благодаря на всички за поздравленията!!! През целия си останал живот ще съжалявам за първата си венчавка и ще търся прошка от Бога. Това беше необмислена, спонтанна и достатъчно наивна стъпка….Слава Богу, имах шанса да се венчая втори път. Днес това е обмислено решение в името на любовта и до края на моите дни.“,  е написала примадоната в своя микроблог.

18112017-galkin-03

От своя страна Максим Галкин призна, че едва наскоро е станал православен. Той е взел това решение, тъй като за него е било важно, цялото семейство да принадлежи към една релгия.

Източник: РИА НОВОСТИ и Matakata.ru

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)