„Алфа“ (видео)

04 септември 2018

Действието във „Алфа“ се развива преди 20 000 години по време на последния ледников период в Европа. Младеж, който по време на първия си лов е тежко ранен и смятан за мъртъв е изоставен от племето си.

В опита си да намери обратния път към дома, младият мъж се сприятелява с ранен вълк, който също заради раните си е оставен от своята глутница. Така се заражда едно необикновено приятелство и партньорство.

В главните роли ще видите : Леонор Варела, Коди Смит-МакФий, Йоханес Хаукур Йоханесон

Това е основната сюжетна линия на филма, но зад него стои и не малък скандал. Лентата е сериозно атакувана от PETA, тъй като според тях отношението към животните там е било нехуманно.

Организацията прзовава за бойкот на „Алфа“ и молят всеки, който е загрижен за природата и животинските видове, да не си купува билет за филма.

Според вицепрезидента на неправителствената организация Лиса Ланг „пет чувствителни създания са загубили живота си, за да може телата им да бъдат използвани като реквизит и декори в тази напълно посредствена продукция“. Ланг допълва, че жестокото отношение на Холивуд към животните не трябва и няма да бъде толерирано.

Филмът вече е по кината в България, а дали ще подкрепите продукциятя зависи само от вас и от това до колко добре е направен трейлъра към филма.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)