Джордж Клуни

Амал Клуни е бременна, Джордж ще става баща за първи път?

05 август 2015

„Никога не казвай никога“ – след като няколко десетки години холивудският ни любимец Джордж Клуни устоя на обещанието повече да не сключва брак (след провала на първия му такъв с колежката Талия Болсам през далечната 1993 г.), в крайна сметка не устоя на чара на адвокатката от ливански произход Амал Аламудин и през септември 2014 г. се обрече официално за втори път.

Сега филмовата звезда за втори път е изправен пред угрозата да наруши собствената си дума – този път за заричането си, че никога няма да стане баща. Според американското списание OK, звездната двойка чака дете, което ще е първо за 53-годишния актьор.

Засега семейство Клуни е от двама. Въпросът е "докога"...

Засега семейство Клуни е от двама. Въпросът е „докога“…

Най-вероятно промяната в позицията отново се дължи на Амал, която само преди няколко месеца разкри в интервю за Vanity Fair, че не се притеснява от майчинството и отговорностите, които идват с него и е готова в най-скоро време да има бебе. За това говори и фактът, че в дома на Джордж и Амал в Бъркшир, Англия, след основния ремонт вече е предвидена и детска стая, а ако се вярва на пресата зад Океана, Клуни дори е зарадвал и родителите си с добрата новина.

Е, остана ни само да дочакаме и официалното й потвърждение, а дотогава можем да гадаем дали Клуни Джуниър ще е от мъжки или пък от женски пол. Ако ще сме честни обаче, стига да е наследил(а) чаровната усмивка на баща си, за нас няма да е от особено значение.

Снимки: Vanity Fair, Entertainment. ie
Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)