20160601-herd-post

Амбър Хърд публикува нови снимки, обвинявайки Джони Деп в домашно насилие

06 юни 2016

Амбър Хърд пусна нови снимки със следи от побой, нанесен й, по нейните думи, от Джони Деп. Тук е мястото да напомним, че по-рано звездата се обърна към съда, обвинявайки бившия си съпруг в домашно насилие. Моделът и актриса обясни в писмено изявление:

„През декември 2015 имаше много сериозен инцидент, тогава аз наистина се уплаших за живота си.“

В документите, които бяха внесени в съда на 21 май, се посочва, че по време на последната семейна свада Джони Деп я е сграбчил за косата, избутал на пода, силно я е ударил по очите и по бузата, а след това я е блъснал със собствения й мобилен телефон, в резултат на което по лицето на актрисата са се появили синини. Амбър обясни, че подобни истории са се случвали на регулярна база, като в тези моменти Деп е бил под влияние на алкохол. В един от случаите, актьорът, според бившата съпруга, дори се е опитал да я задуши с възглавница.

 По-късно, след съдебното заседание, съдията е издал заповед на Джони Деп да не доближава Амбър Хърд, а също така е забранил всякаква комуникация на актьора със съпругата му до следващото преразглеждане на техния случай в съда, което е насрочено за 17 юни.

20160601-herd3

20160601-herd4

20160601-herd40

Източник: Yahoo
Снимки: People

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)