Atlanta Premiere of Cirque du Soleil's LUZIA - A Waking Dream of Mexico

Американската писателка Емили Грифин остро разкритикува Меган Маркъл за видеото със сина й Арчи

07 май 2020

След Мегзит, 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари все още не са започнали да живеят живота на обикновените хора: все още представляват голям интерес за обществото, което изглежда търси извинение да ги критикува отново. Този път херцогинята на Съсекс „не угоди“ на американската писателка Емили Гифин, която не хареса видеото, публикувано от Меган на рождения им ден със сина Арчи. Гифин нападна бившата актриса с критики и я нарече „фалшива“ и „изобщо не е като майка“.

В историята тя публикува кореспонденция с приятел, който също сподели мислите си за това видео. И така, те се съгласиха, че Меган изглежда раздразнена, защото Арчи уж не отговаря на нейните стандарти. Друго съобщение намекна, че ролята на Меган е извинение, което предполага, че тя сега „играе ролята“ на майка. Емили също сподели екранна снимка на видеоклипа на Меган и нейния син и я написа: „Честит рожден ден, Арчи. Махай се, Меган“.
Меган Маркл с сыном Арчи
Очарователно бебе и книга. Но … за бога, „първо мен“. Това е шоуто на Меган. Защо не засне видеото и не попречи на Хари да прочете книгата? И защо не е отделила момента в края, за да каже: „Той каза„ татко! “? Защото за една секунда това ще го накара да изглежда като Хари, не дай Боже… Освен това искате да запазите личния живот на детето си частен! И правите тона, като публикувате неговото видео (от вашия упълномощен биограф) … без гащи?

Коментарите й предизвикаха истински гняв сред феновете на херцозите на Съсекс, след което тя трябваше да затвори социалните си мрежи. Но по-късно тя публикува ново съобщение в другия си акаунт и коментира скандалните забележки:

„Обичам да следя известни личности и да ги изследвам с читателите си. Аз публикувам десетки честни истории на ден, без филтри, доверявам се директно на близките си приятели. Освен това много ме интересува британската монархия. Винаги е било така. Вижте линкове в биографията ми за есе, което написах в дните, когато Меган и Хари все още не бяха се оженили. За да е ясно: много ми хареса, че американка от смесена раса се жени за член на кралското семейство. Изглеждаше като прекрасно, щастливо събитие за всички.
Освен това бях шокиран от всякакви прояви на расизъм към нея. През последните месеци чувствата ми към Хари и Меган се промениха. Но мога да кажа от все сърце, че моята критика към Меган никога няма нищо общо с нейната раса. Освен това разбрах защо тя иска да напусне монархията и да започне друг живот. Намирам нейната вина и за това как Хари трябва да се справя днес. Виждам, че някои от публикациите ми може да изглеждат груби и могат да се тълкуват като расистки.  Това не беше моето намерение, но разбирам, че намерението и влиянието са две много различни неща. И искрено съжалявам за това негативно въздействие.“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)