Англия избра най-красивото си момиче

19 август 2015

Мис и Мистър Англия са  конкурси с традиции, каквито са и повечето неща, случващи се  на Острова. Ревностно пазени традиции, както много други британски символи – червените двуетажни автобуси, телефонните кабинки, CAB – прочутите таксита, та чак до лявото движение по пътищата. Ето защо, ние от In LIFE решихме да ви направим свидетели на това шоу и да видим как се случват подобни знаменателни събития в Англия – една от страните основателки на конкурса Мис Свят и неизменен участник във всичките му издания до момента.

Aerial Shot 3

Тази година Mис и Мистър Англия се проведоха в огромната RICOH Арена в Ковънтри и привлякоха в града не само всички участници и претенденти за титлата, а и техните семейства, близки и много гости.

11036457_978319565523021_5196073615324835112_n

Анджи Бийсли, продуцент и директор на Мис Англия, заяви: „В последните години  домакин на финала бе Торки, после Мидландс, но тази година решихме да го проведем в Ковънтри.  Трябваше да се съобразим с това, че състезателите, техните семейства и спонсори, пътуват от цялата страната.  Ricoh Arena бе идеалното място за всички. Аз също искам някои хора да разберат, че ние не сме плажен конкурс за красота. Мис Свят забрани дефиле с бански костюми в последните международни издания и ние се съобразихме с това. Вече повече от седем години нямаме подобно представяне. Вместо това състезателите са насърчавани да бъдат добри модели за подражание и повишаване на осведомеността за красота с цел благотворителност в света, която помага на децата в неравностойно положение и техните семейства.“ 

DSC_0959

Мис и Мистър Англия са конкурси, достойни за възхищение, защото се свързват и работят за  такива достойни благотворителни организации и каузи, които са необходими на всички нас.Участничките в конкурса наистина показаха много стил и класа. Всички до една бяха облечени в интересни и стилни вечерни тоалети, дефилираха уверено и усмихнато и определено поставиха трудна задача пред журито в избора на победител.

DSC_0781

За мотив и дрес код на първото дефиле на момичетата бе избрана темата „Джеймс Бонд“. Сещате ли се за нещо по-английско? Момичетата дефилираха с тоалети, инспирирани от различните филмови издания, но определено „Казино Роял“ бе най-предпочетено.

DSC_0376

След представянето на всичките 52 участнички, с атрактивни червени венециански маски, бяха определени 15-те финалистки. Те имаха възможността да дефилират повторно, а част от тях и да представят своите умения и таланти.

DSC_0602

Журито, председателствано от известната ПР и криейтив специалист Лиз Бруър, наричана още „Парти гуруто на Англия“, все пак направи своя избор. В стайлинга на Лиз Бруър, облечена в невероятна бяла рокля има и българска следа. Шармантната дреха в „светещо бяло“ е  едно от последните творения на Емануеле Мото приживе за Проновиас, от бутик Брайдъл Фейшън в София.

DSC_0524

Първото място, блестящата корона и титлата Мис Англия 2015  спечели Наташа Хемингс. Тя е Мис Чешир,  на 19 години и е студент в Нотингамския Университет. Също така пее прекрасно и представи пред цялата зала ария на Мими от „Бохеми“.

DSC_0504

Второто място бе за очарователната Ребека Дрисдейл, също на 19 години, Мис Нотингам. Тя е студент в родния си град и се занимава с моделство.

DSC_0505

Третата подгласничка очарова всички с усмивката си и приятния контакт, който направи с публиката. Тя е Софи Смит от Челтенхам, на 25 години.

Мис Топмодел на 2015 година стана атрактивната Изабел Алан.

DSC_30488

Повечето участнички получиха награди и подаръци от многобройните спонсори. Но победата е за една – Наташа Хемингс! Тя получи короната от миналогодишната носителка на титлата Карина Тайлер, която продуцентката на конкурса определи като най-успешната и активна Мис Англия до момента.

DSC_0439

Тя впечетли цялата зала с прочувствената си реч и разказа за многобройните инициативи и благотворителни каузи, направила по цял свят.

DSC_0787

За целият екип на In LIFE бе истинско удоволствие да присъства на това толкова красиво и престижно събитие. Ние също имахме своята фаворитка, но за следващото издание на конкурса вече ще подготвим и собствен приз.

Забавлявайте се с нашия филм!

репортер: Деси Барбукова
снимки: Симеон Симеонов
оператори: Кунчо Поляшки и Симеон Симеонов
режисьор: Симеон Симеонов

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)