Angelina Jolie Visits The Refugee Reception Area At The Port Of Piraeus

Анджелина Джоли за децата и духа си след развода с Брад Пит

31 май 2017

Брад Пит и Анджелина Джоли оставиха на заден план разногласията помежду си в името на децата. Запознати потвърждават, че актьорите не изпитват взаимна неприязън по между си и общуват по теми, свързани с възпитанието на децата си: 15-годишния Мадокс, 13-годишния Пакс, 11-годишната Захара, Шайло и осем-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Angelina Jolie and her children arrive at LAX Airport in Los Angeles

Бившите съпрузи дори живеят близо един до друг – в Лос Анджелис, което също е показателно за волята им да вземат съвместно участие във възпитанието на децата си. Актьорите, в хода на развод, са решили да спрат всички спекулации в пресата по темата за личния им живот и са се договорили за взаимно неразкриване на информация относно подробностите за развода. Вече не се крият и от журналистите. Брад Пит откровено разказа за GQ Style какво чувства след раздялата с жена си, а тя, от своя страна, наскоро сподели мислите си на страниците на френския Elle.

41-годишната актриса на въпроса за това какво означава да бъде майка на шест деца, каза следното:

Това е най-големият дар и отговорност. Това означава да живееш в съответствие със своите ценности и да даваш пример. Опитвам се да създам у децата широк поглед към света. Най-важното, което може да направи всеки родител е да слуша детето си. Аз имам жизнерадостни деца, но те са деца, така че без помощ на тях ще им е трудно да се оправят с живота. А освен това те имат нужда, като всички нас, от защита и любов,
- каза актрисата.

Още по темата: Брад Пит с искрена изповед: „Не желая да живея в омраза!“

Холивудската звезда допълни, че в трудни времена на нея най-много й липсва майка й Маршелин Бертран, която почина на 56 години от рак. Маршелин, също като дъщеря си, е преминала през развод, след като се разделя с бащата на Анджелина.

Тя щеше да е прекрасна баба. Всичко бих дала да е с мен сега. Имам нужда от нея и често мислено й говоря. Опитвам се да си представя какво щеше да каже, какъв съвет би ми дала,
- призна в интервю Джоли.

Още по темата: Брад Пит: Нямам какво да крия!

 Източник и снимки: Enews

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)