2480372016

Анджелина Джоли и Брад Пит подновяват ”съзнателно” отношенията си

04 септември 2017

Анджелина Джоли и Брад Пит са подновили връзката си след скорошна изключително емоционална среща, по време на която са осъзнали, че все още много се обичат.
42-годишната актриса се раздели с 53-годишния си съпруг преди една година след остри обвинения в злоупотреба с алкохол от негова страна и лошо отношение към децата им.

Вижте още: Брад Пит с искрена изповед: „Не желая да живея в омраза!“

Преди няколко седмици обаче двойката е имала емоционална среща – първата им от десет месеца, твърди биографът Иън Халперин, цитиран от „Мейл он сънди“.
Според журналиста Брад Пит е направил първата крачка, след което и двамата са се хвърлили в обятията си.

8635_image_3

„Срещата е била изключително емоционална, пролели са се много сълзи. Тогава двамата са осъзнали, че може да им е трудно да живеят заедно, но още по-мъчително за тях е да са разделени, и са решили да си дадат нов шанс“, твърди Халперин.

Анджелина Джоли също така е споделила пред приятели, че с Брад Пит „съзнателно“ ще подновят отношенията си, след като през изминалите месеци са израснали духовно, съобщава БТА.

2480372020

Холивудската звезда възприема връзката си с Пит като тази между екранните легенди Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, резултат от чиято бурна любов са два брака и два развода, разкрива още биографът.

Вижте още: Анджелина Джоли за децата и духа си след развода с Брад Пит

Помирението на Анджелина Джоли и Брад Пит обаче не означава непременно, че разводът им няма да бъде финализиран. За тях бракоразводните документи са „просто хартия“ и е възможно да приключат със започната процедура, след което да поемат отначало по пътя на любовта.

снимки: fotostrana.ru

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)