Снимка: Greek Reporter

Анджелина Джоли и Киану Рийвс влюбени, почиват заедно в Гърция

04 август 2017

Изключително любопитна двойка очевидно е на път да се заформи в света на шоубизнеса. Броени месеци след развода си с Брад Пит, холивудският секссимвол Анджелина Джоли отдъхва на романтична почивка в Гърция не с друг, а в обятията на колегата си Киану Рийвс.

Паксос е сред най-романтичните летни кътчета в Гърция/снимка: Greek Reporter

Паксос е сред най-романтичните летни кътчета в Гърция/снимка: Greek Reporter

Двойката шокира туристите, след като се появи на остров Паксос, а малко след това замина с луксозна яхта в префектура Превеза. Според репортажа на гръцките медии, Анджелина е била заедно с две от децата си, а мястото, на което са се отправили с Киану, е било буквално блокирано от охрана.

Поне засега няма официално изявление на някоя от двете знаменитости за интимна връзка помежду им, но пък отсъства и явна причина за близостта им – нещо, което например би могло да бъде общ филм. Индикации за подобен работен ангажимент обаче няма в нито една медия, а също така и във филмовата база IMDB.

Анджелина Джоли с Брад Пит и Мадокс през 2013г. Семейството все още изглежда щастливо...

Анджелина Джоли с Брад Пит и Мадокс през 2013г. Семейството все още изглежда щастливо…

Както често се случва в Холивуд обаче, е далеч по-вероятно Анджелина и Киану Рийвс да крият отношенията си в ранен етап от връзката им, също както преди години се случи и с Брад Пит.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)