85fbb90b-ec88-48e2-992f-0c2f01013616

Анджелина Джоли не може да има повече деца

24 март 2015

През май миналата година, Анджелина Джоли шокира обществеността, като сподели, че се е подложила на двойна мастектомия, с цел превенция от рак. Днес стана известно, че актрисата е преминала през друга голяма операция – отстраняване на яйчниците.

„Аз вече не съм в състояние да имам деца. И в бъдеще очаквам още физическите промени. Премахнах маточните тръби и яйчниците, но оставих матката, тъй като никой от роднините ми не е страдал от заболяване на тази част на тялото.”, обяви вчера звездата в един откровен разговор с репортер от The New York Times.

Джоли сподели, че резултатите от тестовете, които направила неотдавна, за определяне на активността на раковите клетки не били успокояващи, което насочило звездата да вземе такова важно решение.

„Минах през нещо, което са изпитали хиляди други жени. Реших да си дам време– да запазя спокойствие, да бъда силна и да не мисля, че няма да ме има в момента, когато децата ми ще бъдат големи и ще ме дарят с внуци.” , добави звездата, като отбеляза също, че операцията, уви, не може да реши всички проблеми:

„Невъзможно е да се елиминират всички рискове, както и факта, че оставам податлива на рак. Ще търся естествени начини за укрепване на имунната си система.”

"Unbroken" - UK Premiere - Red Carpet Arrivals

Джоли каза още, че тази операция е по-сложна в сравнение с мастектомията, тъй като последиците от нея са по-сериозни: „Независимо от хормонално-заместителната  терапия, която прилагам, аз съм вече в етап на менопауза. Изключително съм щастлива, че имам такива прекрасни лекари. Щастлива съм, че имах възможността да се занимавам с проект, като  „Unbroken“, върху който можех да се съсредоточа напълно и който ме накара да стъпя бързо на крака и да се върна на работа след първата операция. Бях изключително развълнувана от подкрепата и добрата енергия, която получих от толкова много хора.”, добави Анджелина.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)