Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли: Проблемът с алкохола на Брад погуби брака ни!

26 април 2019

Холивудската звезда Анджелина Джоли най-сетне наруши мълчанието си по вероятно най-интригуващата за феновете й тема – пропадналия брак с колегата й Брад Пит. Двойката обяви раздялата си през 2016 година, след като бе заедно повече от 10 години и имаше 2-годишен брак. Тя разкри, че основният й мотив за решението е бил сериозният проблем на съпруга й с алкохола.

„Връзката ни с Брад никога не е била черно-бяла. Има десетки неща, на които ние двамата гледаме по съвсем различен начин. Едно от тях бяха разликите във възпитанието на децата, просто гледахме на това по различен начин и в крайна сметка осъзнаха, че няма как да продължим.

Пристрастяването му към алкохола стана проблем и той започна да губи ценни възможности за работа в Холивуд. И тази липса започна да се отразява и на отношенията ни, на семейството като цяло. Истината е, че Холивуд е мелачка – аз самата например, през целия си живот трябваше да се грижа за тялото си и буквално бях вманиачена по това.

Анджелина Джоли с Брад Пит и Мадокс през 2013г. Семейството все още изглежда щастливо...

Анджелина Джоли с Брад Пит и Мадокс през 2013г. Семейството все още изглежда щастливо…

Заради филмовия бизнес се налагаше да изглеждам добре и млада в същото време. Затова знам, че всеки ден е битка. Но преди всичко друго, никога не забравям, че Брад е баща на децата ми, затова не искам да говоря повече“, коментира тя.

В интерес на истината и самият актьор никога не е отричал този си проблем. Дори в първото си голямо интервю след раздялата, в разговор с журналиста Майкъл Патернити от GQ Magazine призна, че действително алкохолът, заедно с марихуаната е довел до емоционалното отдалечаване от близките му и е разрушил голяма част от живота му. Тогава Пит призна, че повече от половин година не е слагал и капка в устата си и се занимава активно с новата си страст – скулптурата.
.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)