Анджелина Джоли

Анджелина Джоли се насочва към политиката

05 януари 2019

В света на седмото изкуство, Анджелина Джоли е постигнала всичко – мечтаната от всеки актьор статуетка Оскар, към която можем да добавим и 3 отличия „Златен глобус“, редица други призове, известност и слава, име, което всеки по света познава. Като че ли обаче, звездата е на път да потърси нови предизвикателства – в интервю за radio BBC, тя споделя пред водещия Джъстин Уеб, че сериозно се замисля да навлезе в политиката.

„Честно казано, ако ме бяхте питали преди 20 години, щях да се изсмея. Сега обаче наистина не знам. Обичам да казвам, че ще отида, където имат нужда от мен. Не знам дали ставам за политиката. Мисля, че няма вече негативни неща за мен, които да са тайна. Така че съм доста открита. Мога да се справя с много трудности, което е хубаво. И напоследък не е да не съм се замисляла за това“.

Анджелина Джоли с Брад Пит и Мадокс през 2013г.

Анджелина Джоли с Брад Пит и Мадокс през 2013г.

В момента Джоли служи като специален пратеник на Агенцията за бежанците към ООН.

„Ще направя каквото смятам, че ще предизвика истинска промяна и в момента имам възможност да работя с Агенцията на ООН, да работя директно с хора, които имат нужда. В момента позицията ми е много интересна – мога да свърша доста неща без да съм на конкретна позиция и без да става въпрос за мен и за политическите ми виждания. За сега се придържам към това„, завършва Анджелина.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)