World War Z world premiere

Анджелина и Брат разменят обети за любов и вярност

24 юли 2014

В началото на юли бе съобщено, че Анджелина Джоли и Брад Пит ще се съберат на екрана – те ще играят в любовната драма „На брега на морето“. Бързаме да споделим с вас някои нови подробности за филма.

По достоверна информация от нашите западни колеги, актьорите на екрана ще отидат до олтара, където ще разменят обети за любов и вярност (очевидно във филма това може да се случи много по-рано, отколкото в реалния живот).

Angelina-Jolie-a-preface-le-livre-de-son-ex

Снимките на новата лента трябва да започнат в края на август в Малта. Анджи ще бъде режисьор, сценарист и ко-продуцент на лентата, което в голяма степен ще се отрази и на хонорара й – Джоли ще заработи много повече от Пит за работата си по този проект.

brad-pitt-et-angelina-jolie-3

Това ще е третият режисьорски проект на Джоли след босненската военна драма In the Land of Blood and Honey и „Несломим“ – историята на олимпийския състезател по бягане Луис Замперини, превърнал се в герой от Втората световна война.

„Анджелина продължава да показва необикновените си способности да разказва истории пред и зад камерата и се вълнуваме да разширим отношенията си с нея и с By the Sea“, коментира председателката на „Юнивърсъл Пикчърс“ Дона Лангли.

Нека прпомним, че първият и засега единствен филм на двойката заедно е „Г-н и г-жа Смит“, бе заснет през 2005 година. Именно по време на неговите снимки пламна и искрата между двамата партньори, които сега отглеждат заедно общо шест деца.

източник и снимки: The Hollywood Reporter

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)