86th Annual Academy Awards - People Magazine Press Room

Анджелина на 40

04 юни 2015

Една от най-красивите и известни актриси в света – Анджелина Джоли, днес навършва 40 години.
Иконата на Холивуд, пример за подражание и мечта на милиони мъже по света отбелязва рождения си ден в добро здраве, след като превантивно отстрани гърдите и яйчниците си, за да живее по-дълго до близките си. Тя е обградена от стабилно семейство, съставено от прочут от киното, много красив съпруг – Брад Пит, и 6 деца.
След като се наложи като актриса и режисьор, Джоли изгради активна позиция към благотворителността по хуманитарни въпроси, сред които образованието и изхранването на децата в Африка, защитата на правата на жените, опозицията срещу сексуалните престъпения в зони на конфликт.
Личният й живот не спира да приковава внимание. Бракът й с Брад Пит, ролята й на майка на 3 биологични и 3 осиновени деца, смелите медицински интервенции, които си наложи за да запази здравето си – всичко това поддържа интереса към нея безспирно. Както и неувяхващата й красота и силното й излъчване.

Тази невероятна жена, без съмнение, принадлежи към най-големите секс символи на нашето време.
В чест на рождения ден на тази велика актриса, майка на 6 деца, съпруга и изключително отговорна личност, ние решихме да си припомним петте най-съблазнителни роли на Анджелина.

„Да изчезнеш за 60 секунди“ (2000)

Младата и ексцентрична жена с расти, изиграна от Анджелина Джоли във филма, изглежда много далеч от тази елегантна жена, която познаваме днес.

„Първороден грях“ (2001)

Страстта между Антонио Бандерас и Анджелина Джоли във филма наистина е голяма. Анджелина играе в лентата фатална жена, която напълно променя живота на главния герой. Най-популярната сцена от филма, в която героите са заедно във ваната, е една от най-горещите сцени на всички времена.

„Лара Крофт“ (2001)

Вероятно една от най-горещите и сексуални роли на Анджелина Джоли …: хитра усмивка, невероятно секси излъчване. Образът на актрисата в този филм е незабравим.

“ Мистър и мисис Смит“ (2005)

Звездите в “Мистър и Мисис Смит” са Брад Пит и Анджелина Джоли, които стават част от едно секси приключение, изпълнено с шеметно действие, изключителни ефекти и невероятни каскади. Филмът е и комедия, разказваща историята на необикновени хора с обикновени проблеми. От този филм започват и отношенията между двете звезди. Очевидно, страстта на снимачната площадка е била толкова голяма, че е преминала и в реалността…

„Неуловим“ (2008)

Историята се върти около Анджи в ролята (Сара Томпсън), измъчено младо момиче, чиято единствена грижа е нейната собствена сигурност и тази на детето, което е наета да гледа.
Опасната Джоли във филма „Неуловим“ не оставя никого безразличен.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)