Кубрат Пулев и Андреа

Андреа: Аз изоставих Кубрат, не той мен!

18 октомври 2019

Сагата с най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев и вече бившата му изгора Андреа явно няма край. След като дълги месеци се спекулираше, че именно той е взел решение да се раздели с фолк певицата заради нова любов, в крайна сметка последната проговори и заяви, че всъщност тя е изоставила родната надежда.

Андреа стори това, отговаряйки на въпроси на свои фенове в профила си в социалните мрежи, като един от тях се поинтересува конкретно дали краят на връзката им е бил едностранно решение.

Андреа

„Не, това беше мое решение“, отсече категорично русокосата изкусителка, но не пожела да допълни нещо повече по темата. Както е известно, до момента официалната версия бе, че Пулев е изоставил изпълнителката заради нова жена, с която дори живеят заедно на семейни начала. Според слуховете, това е 22-годишната Стелиана Янкова от град Попово, с която са се запознали в столичен ресторант.

Междувременно Андреа издаде, че не се чувства щастлива, но не е и нещастна. Тя е готова с 10 нови парчета, но чака удобен момент за разпространението им. В момента изпълнителката е в Румъния, където има участия, но освен с музика, планира да се занимава и с рисуване.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)