Андреа Бочели и Ед Шийрън представиха видеото към Amo Soltanto Te

02 март 2019

Андреа Бочели и неговият много добър приятел Ед Шийрън представят вълнуващото видео към новата си съвместна песен ‘Amo Soltanto Te’ – красива история за любовта, пресъздадена от актьори-деца, две от които влизат в ролята на младите Андреа и Ед

Музиката към песента е написана от Ед Шийрън и брат му Матю, а италианският текст е дело на поп звездата Тициано Феро. Сингълът ‘Amo Soltanto Te’ е включен в новия #1 албум на Бочели ‘Si’, който оглави класациите от двете страни на Атлантическия океан и е сертифициран със златен статус по продажби във Великобритания.

Ед Шийрън и Андреа Бочели

Музикалното видео е заснето в живописната Villa Arvedi във Верона, Италия и представя малките Андреа и Ед в изпълнение на сватбен поздрав за техни близки приятели. Самата песен излезе в английска версия ‘This Is The Only Time’, създадена специално за новия албум на италианския тенор.

Андреа Бочели и Ед Шийрън се обединяват за нова песен след световния успех на колаборацията им от 2017 г. – ‘Perfect Symphony’, видеото към която е гледано близо 180 млн. пъти. Андреа Бочели достига 2 исторически места в класации с новия си албум ‘Si’: той е първият класически артист за последните 20 години, изкачил се до #1 в официалния чарт за албуми на Великобритания; едновременно с това, за първи път в кариерата си той оглавява най-престижната класация за албуми Billboard 200.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)