orig (1)

Андреа отговори на критиките за външния си вид

14 декември 2018

Поп фолк певицата

. Тя често публикува свои снимки в социалните мрежи, които не кореспондират с истинската ѝ външност. „Хора, това ли е най-важното?“, попита певицата във Фейсбук.

orig (2)

И отговорите не закъсняха. Веднага след поста много хора започнаха да ѝ пишат. По-късно обаче публикацията изчезна от официалния профил на певицата.

orig (3)

Наскоро Андреа бе коментатор на финала на Big Brother: Most Wanted, а след предаването в социалните мрежи се появиха колажи и подигравателни коментари за външния вид на поп фолк звездата.

orig (5)

Вижте още: Кубрат Пулев за голите снимки на Андреа: Някой път ще ми кипне и ще стане страшно

Тя постоянно публикува свои снимки в социалните мрежи, които обаче са силно обработени с фотошоп. Някой път певицата толкова прекалява, че липсват важни елементи от фона на снимката. Именно това даде повод на феновете ѝ да започнат да коментират визията ѝ. На живо се оказва, че певицата далеч не е толкова слаба, колкото се показва в социалните мрежи.

orig (4)

В профила ѝ бяха публикувани и две снимки, към които администраторите написаха: „Кадри от вчерашното живо предаване в студиото на „Big Brother Most Wanted“, където Андреа бе сред защитниците.

Снимки: Facebook, Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)