Ани Салич, Таня Богомилова и Йоанна Драгнева – Майки на годината!

25 ноември 2015

Тв звездата Ани Салич, олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова и певицата Йоанна Драгнева получиха наградата „Майка на годината“ на изискана церемония в Audrey Music Hall. Награждаването, което се проведе под егидата на AVAIR, Z&M Private Co и EO Dent, почете дами, които са се посветили на благородни каузи за деца в нужда. Награди връчиха миналогодишни носителки на приза Майка на годината – д-р Венета Павлова, бизнесдамата и тв водеща Юлияна Дончева-Недкова и петкратната олимпийска медалистка Мария Гроздева.

TON_0207

Ани Салич, която е отдадена от много време на благотворителност, не можа да присъства на церемонията и ще получи наградата си днес, 25 ноември. Бизнесменът Ники Младжов поднесе наградата на Таня Богомилова, която се е посветила на децата с увреждания. Йоанна Драгнева получи статуетката си от д-р Венета Павлова за невероятната отдаденост на проблемите на децата с аутизъм. Младата певица, която все още не е станала биологична майка, посвети наградата си на майките на деца със заболявания.

TON_0275

Мариана Пенчева, която е приютила 10 деца в неравностойно положение в дома си, получи награда от Юлияна Дончена-Недкова. Мариана се грижи за хлапетата като истински родител и успява да им осигурява и качествено образование. За „Майка на годината“ бе обявена и журналистката Пепа Петрова, български кореспондент в Лос Анджелис, която отваря сърцето си винаги за благотворителни каузи. Пътуващият писател Магдалена Гигова връчи наградата на съпруга й Иван Кутиков, който е известен като единственият българин със Златна плоча в САЩ. Престижната статуетка отиде и при Красимира Стефанова, която е отдадена с цялата си душа на каузи, свързани с деца, и благодарение на подкрепата на хора от цялата страна тези каузи често завършват с хепи енд. Наградата на Краси бе връчена от Мария Гроздева на Ина Ламбрева. Посветилата се на благотворителност Златка Димитрова връчи награда за Цвети Пейчинова, която бе получена от сестра й. Цвети бе отдадена на много благородни каузи и въпреки че вече не е сред нас, продължава да е вдъхновение за много хора. Награда от Антоанета Кисимова, главен дизайнер в Toni Lans, получи Гергина Христова, посветила години от живота си на благотворителна дейност.

TON_0303

Сред гостите на събитието блестяха Мисис Глоуб Галина Димитрова, Лейди Свят Цвети Разложка, а талантливите певици от Sentimental Swingers поздравиха гостите на благотворителната церемонията със страхотни изпълнения.

TON_0318

На събитието, което се организира за трета година от Асоциация на брюнетките в България, бе събрана скромна сума в подкрепа на закупуването на специален апарат за откриване на вени и намаляване на болката от манипулациите за малките пациенти от детската онкохематология в София.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)