anti-valentine-day-card-funny-julie-ann-33__605

Анти-Валентински картички

03 февруари 2016

С приближаването на 14 февруари, любовните страсти се развихрят все повече. За влюбените и за онези, които все още са далеч един от друг и не живеят заедно, романтиката на празника има други измерения. В тези случаи се вихрят романтични дестинации, влюбени пътувания, вечери на свещи, любовни хотели и мили сантиментални послания.

anti-valentine-day-card-funny-julie-ann-50__605

Но какво става с онези, които вече са заедно, които споделят битовите подробности на ежедневието и любовта някак се е превърнала в навик? Сигурно е вярно това, че истинската любов не може да бъде поразена от ежедневните проблеми от сорта пране на мръсни чорапи, миене на чинии или нещо подобно. Дори и при тези обстоятелства празника си е празник и двойките се вълнуват от това как да го направят по-интересен и незабравим.

anti-valentine-day-card-funny-julie-ann-58__605

anti-valentine-day-card-funny-julie-ann-51__605

anti-valentine-day-card-funny-julie-ann-63__605

Ето едно оригинално предложение на художничката Джули Ан. В серия от картички тя предлага един по-различен и хумуристичен поглед на поздравленията.

anti-valentine-day-card-funny-julie-ann__605

anti-valentine-day-card-funny-julie-ann-41__605

Вижте и…изберете си някое, което ви хареса, защото със сигурност може да внесете много настроение с подобна картичка. Пликът за писмо е задължителен, иначе няма да носи романтиката на нещо специално, а за влюбената марка – да не говорим. Но внимавайте – ако половинката ви е оперирана от чувство за хумор, то тогава отивайте да купите някакво сърце и шоколадови бонбони, за да не сбъркате! Едва ли ще понесе, че го обичате колкото  кучето…
anti-valentine-day-card-funny-julie-ann-60__605

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)