Антоан Асмар – Haute Couture в интериорния дизайн

11 февруари 2015

Има хора, които в момента в който срещнеш и… изпълват пространството с положителна енергия, чувстваш, че се разбирате с поглед и усещаш, че познаваш от години… И това е така ценно, точно днес, когато сме  по-отчуждени от всякога, когато сякаш забравяме езика на красивото общуване и очарователните срещи, а сме се втурнали да преследваме кариери и виртуални върхове. Ето затова екипът на In Life така хареса Антоан Асмар. Той е един от най-модерните интериорни дизайнери на Франция в момента, той е усмихнат, лъчезарен, изпълнен с енергия и креативност. Той е от онези хора, които се радваш, че познаваш. Ето защо ви го представяме – защото знаем, че и на вас ще се хареса!

Антоан Асмар - Haute Couture в интериорния дизайн

Срещаме се с него в рамките на Седмицата на Модата в Париж и веднага използваме възможността да го представим пред вас с цялата му свежест и настроение. Имаме честта разговора за In Life да води Лиз Бруър - дамата, наречена само преди месец от HSBC  „Парти Гуру на Англия“.

IMGP8446

Младият дизайнер извървява респектиращ път в своето професионално образование през Бейрут, Торино и в заключение – Сорбоната. И то не каквато и да е специалност, а „Ландшафт дизай“. От времето на Краля Слънце Луи XIV, майсторите и архитектите на градини се считат за най-висша фаза на професионално развитие в дизайна и това го знаят всички французи. Във френската архитектурна култура градината е повече от всичко. За да стигне днес Антоан до своята позиция на водещо име в интериорния дизайн, със собствено ателие, затрупано от поръчки, с клиенти от цял свят.

Защото… вижте какво казва Антоан Асмар в интервюто: „за всичко красиво се изисква вдъхновение и любов! Трябва да обичаш призванието си! И да му се отдадеш!“

Благодарим ти Антоан! Без теб Париж никога не би бил същия!
In Life завинаги твои приятели и фенове!

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)