Господари на ефира

Антон Тодоров ще съди „Господари на ефира“, ще води собствено ТВ предаване

12 октомври 2017

Вече бившият депутат Антон Тодоров очевидно намери начин да излее „негативната си енергия“ срещу българските медии. Тодоров разкри, че ще съди предаването на Нова телевизия – „Господари на ефира“, като направи признанието си по време на опит на репортера Боби Ваклинов да му връчи статуетка „Златен скункс“.

„Заведох дело срещу вашето предаване, защото ме оприличихте с Хитлер. Няма да взема този скункс по съвет на моя адвокат, не защото ме е страх, а защото ще ви срещна в съда. Всяко нещо, което кажа или направя, може да бъде използвано срещу мен„, заяви Тодоров.

Колаж: Господари на ефира

Колаж: Господари на ефира

По-късно той поясни, че искът му е за сумата от 50 000 лева, а въпросното издание на „Господари на ефира“ е било на 29 юни, когато негова снимка била показана редом до тази на Фюрера и на Химлер, а лицето му монтирано върху тяло в нацистка униформа. Иначе доскоро не особено познатият политик нашумя изключително след скандала в сутрешния блок на Нова ТВ, когато заплаши водещия Виктор Николаев.

„Много силни думи използвате. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви, и тя беше тръгнала в някаква посока, пък сега, като гледам, столчето й липсва“, коментира тогава той въпрос на журналиста за процедурата по закупуване на изтребители в армията. Дни по-късно, той подаде оставка като народен представител, приета от ГЕРБ. А най-любопитното в цялата ситуация е, че оттук нататък екс депутатът ще се изявява като… журналист, като ще води собствено предаване по телевизията. За момента обаче предпочита да запази за себе си коя медия има предвид.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)