Yabu+Pushelberg+designs+Miami's+Brickell+House (4)

Апотеоз на модернистичния интериор

23 януари 2016

Нека не ви звучи пресилено претенциозно избраното от нас заглавие. Защото ще ви покажем нещо наистина уникално. Модерните линии и минимализма в архитектурата и интериорния дизайн отдавна тържествуват, но дори и сред толкова образци, е трудно да намериш мащабност, замах и истинско изкуство. А ето тук, в тази сграда в Маями, всичко това определено се е случило.

Yabu+Pushelberg+designs+Miami's+Brickell+House (1)

Brickell House е в центъра на новоразработения финансовия райони с обширна площ и много перспективи. С този интериор, проектиран от George Yabu и Glenn Pushelberg, съоснователи на едноименното студио, можем в максимална степен да се насладим на класа и изтънченост.

Yabu+Pushelberg+designs+Miami's+Brickell+House

Особено внимание заслужават цветовите решения.  Доскоро в преобладаваща част от модернистичните интериори преобладаваха графитените и тъмните тонове, с бяло за контраст. Тук „нахлуването“ на топли тонове – бордо, карамел и охра, променя усещането за прави линии и създава уют.

Yabu+Pushelberg+designs+Miami's+Brickell+House (3)

Присъствието на дървото в червеникави отенъци, също е приятно и нежно разнообразие. Всъщност, дървото присъства и с много други тонове – дъб, избелено дърво, тъмен махагон, но комбинациите му с останалите материали като метал, огледало, текстил е наистина впечетляваща.

Yabu+Pushelberg+designs+Miami's+Brickell+House (6)

Просторните стени от скъп бял оникс, ясно подчертават, че интерора е създаден без да са ограничавани бюджетите му. При мебелите е заложено на удобството и атрактивното цветово присъствие.

Yabu+Pushelberg+designs+Miami's+Brickell+House (5)

И гаража си заслужава да бъде видян….

Yabu+Pushelberg+designs+Miami's+Brickell+House (7)

текст: Валерия Симеонова
снимки: George Yabu &Glenn Pushelberg,

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)