Hot-and-Sexy-Men-Wallpapers-for-PC-38

„Арестуваха“ сайт за мъжки секс услуги в САЩ

07 септември 2015

Седмина нюйоркчани бяха арестувани и обвинени, че са създали система за предлагане на мъжки сексуални услуги, описана като „ад в интернет“, каза прокурор. Уебсайтът rentboy.com съдържа хиляди платени реклами на мъже, предлагащи сексуални услуги в Съединените щати и по света.

„Този бордей в интернет е събрал милиони долари от нелегална проституция“, обясни прокурорът от Ню Йорк Кели Къри. Сайтът е събрал 10 милиона долара за последните 5 години. Американското правителство издаде разпореждане да бъдат конфискувани над 1,4 милиона долара, с произход от престъпната дейност.

Властите искат да постигнат и затваряне на сайта, който предлага услуги от Афганистан до Тайланд, през ОАЕ. Обвинени са шестима мъже и една жена, сред които е соченият за управител на rentboy.com – 50-годишният Джефри Хърънт. Те могат да получат до 5 години затвор и 250 хиляди евро глоба.

Според американското правосъдие, абонатите е трябвало да плащат стотици долари, за да пуснат обява на сайта. Те са можели също да публикуват и връзки към друг уеб сайт за сексуални услуги. Проституцията е незаконна в САЩ, с изключение на някои окръзи на щата Невада. /АФП

снимка: smashingyolo.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)