Тризначките

Арестуваха тризначката Надежда в Англия, тя призовава Бойко Борисов за помощ

08 октомври 2019

Най-известните тризначки в България – Вяра, Надежда и Любов едва ли някога са можели да претендират за нещо, но пък това съвсем не означава, че не предизвикват атракция, където и да се появят, дори и без да си припомняме участието им в реалити шоуто Big Brother.

И докато преди го правеха, докато са заедно, то сега им се получава дори и поотделно. Последният такъв случай е с Надежда, която от известно време се подвизава на Острова. Преди дни тя е била арестувана в аглийският град Кингстън, а новината съобщи самата тя с пост в социалните мрежи, призовавайки за помощ…. премиера Бойко Борисов. Ето и пълният текст на поста, без редакторска намеса.

Бойко Борисов

„Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди че съм ги удряла. Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България но консула Николай Иванчев вървейки ни каза( ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!“.

Дали министър-председателят ще се задвижи по така спешния случай остава спорно, но пък под поста много хора са се включили с коментари със съвети да си намери адвокат.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)