Аржентинска китара ни потапя в магията на Кундалини Йога

23 март 2016

Зрителите на InLife познават Людмила Класанова като доктор по индийска и тибетска литература и култура и преподавател в Центъра по източни езици и култури към Софийския университет „Св. Климент Охридски“, в ролята й на сладкодумен пътеводител из изкуството на Николай Рьорих. Сега обаче  с удоволствие я опознахме и като инструктор по Кундалини Йога  – система, с която Людмила се занимава още от  1996 г., но по-точно в системата на Сатянанда йога. От 2006 г. преподава Кундалини йога, след като завършва курс за инструктори във френската федерация „Тантра – Кундалини йога“. Системата, която се преподава във федерацията, се основава на учението на индийския учител Йоги Бхаджан, който предава традицията на Кундалини йога в западния свят.
Лукас Маскиано пък познавахме в ролята на романтичен мъжкар, който комуникира с публиката (и по-специално женската й част) през езика на страстната си китара. За това, когато разбрахме, че същата тази китара става част от поредица специални практики по Кундалини Йога, силно се изненадахме.
Така че… сега е момента да разберете как  Кундалини Йогата се съчетава с нежните звуци на китарата на аржентинеца Лукас Маскиано.

репортер: Калина Станева
оператор: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)