Артистична къща в слънчевата част на Драгалевци

Артистична къща в слънчевата част на Драгалевци

19 март 2015

Unique Estatesви представя една от най-интересните къщи за продажба, които може да видите, в пазара за недвижими имоти. Разгърната е на един жилищен етаж. В подпокривното пространство е разположено просторно студио. Обзаведена е с много вкус, с артистични допълнения и предмети, съхранили духа на отминали години. Особено внимание заслужава кухнята, която е оборудвана с изключителни уреди, които могат да бъдат разпознати от сериозни ценители. Градината е прекрасна и в топлите месеци се превръща в център на дома.

Артистична къща в слънчевата част на Драгалевци

Уникални характеристики:

Първото ниво включва просторна и слънчева дневна, с южно изложение, трапезария, луксозно обзаведена кухня оборудвана с най-висок клас електроуреди – професионална готварска печка – един от най-добрите модели на френската фирма „LaCanche“. На това ниво са и двете спални с две бани и тоалетната за гости.

pic_32088_890

Зимната градинае естествено продължение на дневната и на трапезарията, като предлага кът за хранене и кът за почивка. Изградена е от висококачествени разглобяеми конструкции, което позволява през лятото да бъде напълно отворена към останалата част от градината.

pic_32089_890

Студиото е отворено дневно пространство, осветено с капандури, голямата спалня е с луксозна баня, с вградена в пода вана и пространство за фитнес.

pic_48751_890

pic_48754_890

Локация: Драгалевци, София
Тип: Къща, ново строителство, Обзаведена
Етаж: 1 / 1
Информация: 5 Спални, 5 Бани
Площ: 500 кв.м.
Парцел: 1230 кв.м.
Паркинг: гараж за две коли

pic_32078_890

Цена: € 980 000

Повече за имота вижте на: http://www.uniqueestates.net/bg/unique-selection/3041-unikalna-kashta-za-prodadzba-v-slanchevata-chast-na-dragalevci/

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)