„Архитектурен магазин“ в дома на Габриела Куршумова

10 април 2017

„Архитектурен магазин“ беше специален гост в дома на Габриела Куршумова – журналист и ПР специалист, която любезно отвори вратите на своето ново жилище, за да сподели своите вълнения, емоции и тревоги при обзавеждането на новия си дом. Решаването на всяка интериорна задача изисква вещина и разбиране. Като човек естет, Габи е била провокирана от идеята да създаде нещо ново, модерно и различно. Тя не е ползвала услугите на професионалист – архитект или интериорен дизайнер, но е доволна от реализацията, защото предварително е била убедена в успеха на крайния резултат.

Жилището не е голямо, но е обзаведено с много стил и финес. Монохромната гама в интериора допълнително подсилва усещането за много въздух, простор и светлина. Бялото е основен цвят в интериорното оформление. Всичко е на точното си място – няма преднамерена демонстрация на лукс и разточителство, но стилът и финесът тук те грабват от пръв поглед. Всичко е на точното място. Основна заслуга за успеха на интериорната композиция имат произведенията на изкуството, които са чудесен декоративен акцент. Отделните кътове в помещенията живеят самостоятелен живот, но като съставни части на едно неделимо цяло. Не само през пролетта Габриела Куршумова обича да декорира дома си с букети от живи цветя, поставени на различни места. Според нея това вдъхва живот на всяко пространство. Идеите са пред вас – възползвайте се!

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Пълна пародия е тази Габриела Куршумова. Никога не е била журналист, не срамете гилдията с тази нахална жена! Също така не е била и пи ар, защото не е организирала нито едно събитие в живота си, а камо ли да е упражнявала такава професия. Вижте, ако имате предвид това, че ходи по всички събития и то неканена – това е друг въпрос. Името на Габриела Куршумова попада в списъка на НАВЛЕЦИТЕ т.е. хора, които не ги канят на светски партита, но те са първа писта там. На всичкото отгоре организира цели тумби с хора, сред които и родители, роднини и те да ходят на аванта да похапнат, вечерят… Ако има подаръци – Куршумова е първа писта и ако може по две-три пликчета да й се дават. Иначе била „журналистка“, само дето не е отразявала нито едно събитие, защото не фигурира в нито една медия. Навсякъде е сочена с пръст, като истинска нахалница, неканена и нежелана да присъства на събитията на всеки един пиар, който в действителност упражнява тази длъжност като такъв. Относно дома на Куршумова – той е посредствен и нищо архитектурно не виждаме. Една обикновена панелка. И какво като се разпростира в нещо около 100 квадратни метра?!

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)