Архитектурен магазин в дома на огнената Евгения Банева

07 ноември 2016

Огнената Евгения Банева е млада, успяла и амбициозна жена. Има диплома по право от Софийския Университет, магистърска степен Master of wine от световната организация на виното във Франция, магистър е по бизнес администрация в Американския Университет. Говори английски, френски, руски, немски и испански.

TON_0136

Луксът е нейна слабост, в плен е на чаровната диктаторка модата. Интересува се от последните тенденции не само в облеклото, но и в обзавеждането. С удоволствие се занимава с обзавеждането на семейната къща, разположена в полите на Витоша.

TON_0140

Домът и е стилен и елегантен, като самата нея, обзаведен е с много вкус, усет към красивото и детайла. Евгения Банева беше изключително любезна да посрещне екипа на Архитектирен магазин в едно от най- интимните кърчета на прекрасната им семейна къща. Домът им е широко отворен за приятели и гости.

TON_0139

Посрещна ни край огромния им басейн на приземния етаж на къщата, където често се събира голямото семейство. Впечатление правят многобройните произведения на изкуството, колекцията картини на любими нейни автори, екзотичните мебели и многото зеленина. Отделните кътове край басейна живеят сравнително самостоятелен живот, но като съставни части на едно неделимо цяло.

TON_0141

TON_0143

В единия край на помещението е роялът на семейство Баневи. Последната голяма сбирка е била по случай десет годишнината от сватбата на семейство Баневи. От много бройните им пътувания по целия свят те винаги си носят мили спомени, които за тях вече са се превърнали в семейни реликви.

TON_0216

С много любов и желание Евгения Банева аранжира декоративните акценти в интериора, които за нея освен естетическа стойност имат и утилитарна функция. Най- важното обаче е любовта и желанието с който се обзавежда един дом. Хармонията в отношенията дават отпечатък и върху характера и излъчването на всяка къща – убедена е Евгения Банева

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)