„Архитектурен магазин“ гостува в един прекрасен дом

19 януари 2017

Интериорът е една добре облечена функция, безупречен порядък от добри идеи и интересни предложения за вашия по – добър начин на живот.

Екипът на „Архитектурен магазин“ беше любезно поканен от Ива Рудникова да заснеме нейното прекрасно жилище в центъра на София. След преустройство, продължило няколко месеца, тя с удоволствие обитава своя нов дом. С много стил, финес и усет към детайла, тя е прекроила пространствата, така че да е удобно не само за нея, но да е приятно и за нейните приятели, които често гостуват тук.

Добрите резултати никога не закъсняват когато се подходи с желание и много, много любов. Засмисълът на проекта е максималното използване на пространството, което тук е доста разчупено и на няколко нива. Професионалната архитектурна намеса личи от пръв поглед. Всичко е премерено и обмислено до най – малката подробност.

Пространството е разделено на зони, които макар и да живеят самостоятелен живот, са неделими части от едно цяло. Точно тук се крие успеха на всяко интериорно рещение – да се намери точната мярка във всичко, без да се прекалява и преекспонира архитектурната задача.

Специално внимание е отделено и на детайлите и акцентите в интериора, които придават неповторим облик и очарование на пространството тук. Добрите идеи са пред вас – възползвайте се.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)