asen_diliana

Асен Блатечки: Не съжалявам за нищо в живота си!

05 март 2016

Една от най-популярните театрални и филмови звезди у нас, а със сигурност и сред най-коментираните – Асен Блатечки направи изненадващо признание за живота си. Известният актьор разкри, че въпреки всички грешки, които е допускал през годините, както в професионален, така и в личен план, не съжалява за абсолютно нищо, което е сторил. Асен е категоричен, че това, което го прави истински щастлив днес, са двете му деца – дъщерята Катерина и синът Борил. А дали се притеснява за тях, заради времената, в които живеем?

asen

„Не! Това, което се случва сега, се случваше и преди. Първата писменост намерена въобще в света, на онези финикийските плочки, мисля, че са били дванадесет, та на единадесетата от тях има бакалски сметки, а на дванайстата има трактат, на който пише колко е лоша днешната младеж. И това е преди 5-6 хиляди години, та и повече. Да, времената са различни за нас, обаче за нашите деца, времената са си техните. Така че… това не ме притеснява“, признава той.

Дали ще бъде взискателен към кандидатите в „България търси талант“, какви качества би искал да изгради в наследниците си, както и в какви отношения е в момента с Катя и модела Диляна Попова, ще разберете в откровеното му интервю в новия брой на списание „Блясък“.

Снимки: Novini.bg

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)